Mennyire nehéz az ELTE töri tanár szakja?
Figyelt kérdés
Milyen jellegűek a számonkérések?2022. febr. 1. 15:54
11/16 anonim válasza:
És olyan 8 év után örülj hogy kereshetsz annyit amennyit a mekibe kap az ember..De inkább kevesebbet..ezt az egyetemen dolgozo tanárok komolyan gondolják?
12/16 anonim válasza:
Középiskolában nem tanulsz nyelvet? Érettségizni is kell egyből. Az a tudás mondjuk kb elég.
13/16 anonim válasza:
Akkor egy sima intermediate B1 szintü könyv tudása elég lenne? Mert kétlem hogy azzal én majd komoly töri könyveket tudnék angolul olvasni de remélem annyi tényleg elég az ahogy mondod.
14/16 anonim válasza:
#10 Kezdj el nézni angolul, magyar felirattal sorozatokat, filmeket. Az egyik leghatékonyabb módja, hogy gyorsan tanuld a nyelvet. Persze, ez leginkább akkor hatékony, ha már van valamelyest angol nyelvismereted.
15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Annyit tennék hozzá itt a diskurzushoz, hogy felvettek (tűzijáték, nagyzenekar, konfettizápor!) és eddig az első félévben még semmiből sem kértek idegennyelvű szakirodalmat. Sőt, inkább pont azt látom, hogy szívesebben adják fel az ELTE által kiadott, sokszor saját maguk írta könyveket, amiknek az anyaga máshol (nemhogy angolul!) nem is elérhető. Valószínűleg csak a magyarra le nem fordított, vagy csak eredetiben (az eredeti nyelv kontextusában) értelmezhető forrásokat és elsődleges szakirodalmat adják ki olvasásra idegennyelven. De majd meglátom és ha tévedtem, néhány év múlva jövök egy updatel. Stay tuned! Most pedig, mentem egy holnapi vizsgára tanulni. Arrivederci.
2023. jan. 6. 00:10
16/16 anonim válasza:
Töri mindenhol brutális. Én 1 évig bírtam idegekkel. 1. félév tök szupi, de aztán a középkortól bedurvult rendesen. Inkább kerestem egy más, piacképes szakot. Ha már energiát szánok valamire, legyen értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!