Hol van olyan növényorvos képzés, ahol nappalis munka renden, de levelezős időbeosztásban vagy tömbösítetten, oldják meg a tárgyakat?
Ha még nem késő: ilyenről nem tudok, ahol erre kifejezetten figyelnek, de van, hogy 2-3 napra teszik az órákat.
Próbálj a MATE budai campuson keresni valakit - szerintem meg lehet oldani mesterképzés mellett a munkát, ha nem is heti 40 órában.
A Növényorvosi Msc képzés kizárólag nappali oktatásban lehetséges-idén a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Budapesti, Gödöllői, Keszthelyi campusain. Illetve Győrben a Széchenyi István Egyetemen. Februárban indult Debrecenben is-idén szerintem nem indul Szeptemberben sajnos.
Ha munka mellett végeznéd, akkor ezekkel az egyetemekkel vedd fel a kapcsolatot, szerintem megoldható-nem egy hallgató dolgozik a mesterképzése mellett, a növényorvostan hallgatók sem kivételek ez alól.
Másik megoldás, a növényvédelmi szakmérnök képzés, ami a legtöbb agrár/természettudományi mesterképzésre épülő szakvizsga, ugyanazzal a privilégiummal ruház fel mint egy növényorvosi Msc diploma-ugyanezen egyetemek indítják a képzést.
Mindenképp felhívnám telefonon a helyedben a tanulmányi osztályt, vagy az egyetemnek irnék emailt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!