Valaki esetleg tanács,ötlet,hogy mit tanulhatnék? Kifejtem.
Egy alap diplomám már van,de nem ebben szeretnék elhelyezkedni. Igazából még nem vagyok biztos benne,hogy mit tanulnék a továbbiakban,de rájöttem,hogy sok szakról nem is hallunk. Érdekel a gasztronómia, turizmus, nyelvek, étkezés, egészséges táplálkozás, főzés, gyerekek, nevelési dolgok. Nem nagy erősségeim a reál tárgyak,de persze valamennyivel megbirkózom.:)
Nem feltétlenül alapképzést keresek,lehet továbbképzés is vagy bármi,csak mégis,milyen terület vagy szak lehetne. Főleg olyat is, amiről tudjátok,hogy kevesen hallanak róla.
Nézegetem az egyetemek kínálatát folyamatosan.:)
Kevés?
Köszönöm az infókat,nem mindent találtam így neten.
Ha valakinek van még ötlet,várom szeretettel.:)
Nem tudom, milyen alapszakos diplomád van, de a gyerekes szakirányú továbbképzésekhez legtöbb esetben pedagógus területről szerzett alapszakos diploma kell.
Szerintem érdekes lehet számodra:
Múzeumpedagógiai szakirányú továbbképzés
Rajzvizsgaló szakirány továbbképzés
Mentálhigiénés szakirányú továbbképzés
Esetleg turisztikai szakirányú továbbképzések (bge-n több ilyen is van)
Hajrá:)
Én is szemezgetek, mert szívesen tanulnék valamit
Engem ennek ellenére a dietetikus érdekelne. Mindenhol azt olvasni, hogy kevés az állás, stb... amikor végre megtetszik valami, mindig elveszik kicsit a kedvem...a helyes táplálkozással gyógyítani lehet. Néhány esetben hatásosabb lehet, mint a gyógyszerek. Nagyon érdekel ez a téma.
Jó, de ehhez egy orvos is ért, mármint a táplálkozáshoz. Ha valakinek ilyen szakértő kell elmegy a háziorvosához étkezési tanácsért, vagy mondjuk a bőrgyógyászhoz, edzőjéhez, vagy megnézi a YouTube-on.
13! Még lehet együtt leszünk dietetikusok és nem is tudjuk majd.:)
Köszönöm mindenkinek a cikkeket és a tippeket is, aranyosak vagytok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!