A szakiskola, a szakközép, illetve a gyenge gimnáziumot kellene inkább megcélozni?
Az írásbeli nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, borzalmasan rossz lett. Pusztán 74 pontos lett. Ez nyilván az országos átlag alatt van sokkal. A vitt pontszámok maximumok, a versenyeredmények megvannak, illetve a bizonyítványok is kitűnök, dicséretekkel.
Ebben az esetben nyilván tény, hogy nem lenne ideális egy erősebb gimnázium, ezt ezen az oldalon is írták.
Ebben az esetben mit kellene megcélozni? Inkább a szakközép, szakiskola, max. gyenge gimi felé kellene hajolni?
felvizsga.eu
Ez csak egy felvételi. Nem is túl rossz, kitűnő jegyekkel ne írd le ennyire.
Te hol élsz? A tavalyi országos átlag 47,2, a 2020-as 49,5.
Szedd össze magad és ne a fiad szégyelje magát. Állj mellé és támogasd.
Az én lányom 69et írt, én büszke vagyok rá.
Troll,ez 100%. Hogy lenne az országos átlag 85p? Sokan összesítve írtak 20-30 pontokat.. az átlag 50-55 pont között szokott lenni.Ahogy írták már mások is, bőven van pécsen olyan suli,ahova bekerülhet.
Gyűjtőbe pedig olyanok mennek,akik nem is írtak felvételit,bukdácsoltak.
Te vagy troll vagy, vagy elmebeteg.
Minden estere válaszolok a kérdésedre.
74 pont egy nagyon szép eredmény, ezzel szinte majdnem akárhová be lehet jutni, így, hogy a bizonyítványban is megvannak az 5-ösök.:)
Pécsen laktok, szerintem ott mindegyik gimibe van esélye a fiadnak. Szóval semmiképpen se engedjétek el a gimi témát.
De szerintem hogy ha te tényleg nem troll vagy, akkor sürgősen gondold át, hogy állsz a fiadhoz és a továbbbtanuláshoz. De őszinén remélem, hogycsak unaloműzésből írtad ki a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!