Projektmenedzsmenthez melyik a megfelelő mesterszak?
Figyelt kérdés
Szeretnék tavasszal mesterszakon továbbtanulni, jelenleg egy gazdasági alapdiplomával rendelkezem. Mindennképen valami olyan szakra szeretnék menni, amellyel később a projektmenedzsment/kontrolling területén tudok elhelyezkedni. Van három szak, amelyben a mintatanterv szerint foglalkoznak ezzel a két területtel, a vezetés és szervezés, a vállalkozásfejlesztés és még a regionális és környezet gazdaságtan bizonyos szempontokból, de nem tudom eldönteni, hogy ezek közül melyik lenne a legalkamasabb az elképzeléseimhez. Valaki tudna segíteni, aki rendelkezik tapasztalatokkal a projektmenedzsmentben?2022. jan. 25. 19:42
1/3 anonim válasza:
a vállalkozásfejlesztés , nemzetközi gazdaság és gazdálkodás
2/3 anonim válasza:
Vezszerv, vállfejl szerintem jók lehetnek. De kérdezz körbe esetleg fb csoportokban.
3/3 anonim válasza:
Én műszaki menedzser alapra jártam, és most vezetés és szervezés mesterre jarok. (BME). Most már főállásban dolgozom egy német multinál mint projektmenedzser. De ehhez hogy felvegyenek, kellett hogy 2018tól (alapszak 3.félév) már gyakornokkent ott dolgoztam a cégnél. Szóval ezt ajánlom neked is. Mindenképp szerezz munkatapasztalatot gyakornokkent vagy junior PM ként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!