Ahhoz, hogy mesterképzésre jelentkezzek, meg kell lennie az alapszakos diplomának?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy idén nyáron végeznék, de egy őszi féléves tantárgy nem lett meg, ami miatt egy félévet csúszok. Aláírást nem kaptam belőle és tavaszi félévben nem fogják meghirdetni.
De ettől függetlenül a többi kreditem (ami a mesterszakhoz kell) megvan. Arra gondoltam, hogy ha jelentkezek Msc-re és akkor azzal párhuzamosan megcsinálom azt a tárgyat, ami nem lett meg. Persze ez szép elképzelés, de gondolom nem lehet..
Mindenképpen ki kell hagynom egy évet, hogy mesterre mehessek?
2022. jan. 15. 18:26
1/2 anonim válasza:
Mesterképzésnek bemeneti követelménye az alapképzés elvégzése. Mivel az általad leírtak szerint nem végeztél az alapképzéssel egy tárgy miatt, ezért mesterképzésre tudsz ugyan jelentkezni, de el leszel utasítva, bemeneti követelmény nem teljesítése miatt.
2/2 anonim válasza:
Ahogy 1# is írta, a mesterképzés feltétele, hogy legyen egy alapszakos diplomád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!