Ezzel a felvételi pontszámmal szerintetek hova menjek?
Tegnap írtam meg a felvételit és a megoldókulcs alapján kijavítottam magamnak, mert emlékeztem rá.
76 pontos lett FOGALMAZÁS NÉLKÜL, fogalmazással együtt 86 pont, ha 10 pontos a fogalmazás. Szerintetek melyik iskolába menjek? Nem akarom annyira széttanulni magam, de azért legyen tanulás. Budapesten lakok a 11. kerületben.
Nézd, én nem vonom kétségbe mindazt, amit írsz, de én kb. évente meghallgatom ezt az "ennyi és ennyi pontot számoltam magamnak" dolgot, és sosem annyi lesz a vége... Szerintem várd meg a hivatalos eredményt. 86 pont igen magasnak számít, elitgimiket szoktak ennyivel célozni. De javaslom, tényleg várd meg...
A Hunfalvyba, illetve technikumokba ennek a töredéke is elég.
Elég sok pont, gratulálok! Valamilyen erős matek-fizika/reál tagozatos gimit céloznék meg.
József Attila Gimnázium: matek-fizika tagozat
Szent Imre: matek specializáció
Veres Pálné Gimnázium: reál tagozat
Városmajori Gimnázium: matek vagy fizika tagozat
Szent István: emelt matek
Szent László: emelt matek
Berzsenyi Dániel Gimnázium: emelt matek
Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium: emelt matek
még 3 erős gimi, ahol jó a haladó angol:
Madách Imre Gimnázium (VII. ker.): 4 éves emelt angol (haladó)
II. Rákóczi Ferenc Gimnázium (II. ker.): angol nyelvi előkészítő haladó szintről
Óbudai Árpád Gimnázium (III. ker.): 4 éves emelt angol (haladó)
A Szent Istvánban, a Berzsenyiben és a Városmajoriban nincs angol tagozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!