Szociológia vagy Igazságügyi igazgatási szak?
Figyelt kérdés
Amiben biztos vagyok, hogy a humán szakok érdekelnek. Társadalomismeretből fogok emeltezni, így kevesebb a lehetőségem szakválasztás szempontjából. Amiket néztem és talán jó lehet az a szoc, igi, és talán a kommunikáció és média. Esetleg aki itt tanul(bármelyik szakon) vagy már végzett az tudna mondani nekem véleményt? Legfőképpen az, hogy ténylegesen hol lehet elhelyezkedni ezekkel, és hogy melyik érné meg legjobban.
Előre is köszönöm:)
2022. jan. 20. 19:32
1/4 anonim válasza:
Szociológia akkor, ha megy a matek is
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szörnyű belőle, de nem igazán szeretem, mindig szenvedésként élem meg az órákat:(
Feltétlenül fontos hozzá a matek?
2022. jan. 21. 00:22
3/4 anonim válasza:
2
Jó, ha érted, viszont ha szereted is, elég jól lehet keresni vele. :) A másik szakról sok infóm nincs.
4/4 anonim válasza:
Én szociológián vagyok. Első félévben 1 matekom volt (statisztika), második félévben 2. Épülősek, sőt van belőle szigorlatom is. Én sem szeretem a matekot, meg lehet csinálni, de nagy erőfeszítés kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!