Segítség?? SZTE-FOK menekülés bárhová?
Figyelt kérdés
Másodéves fogorvostan-hallgató vagyok Szegeden. 102-en vagyunk jelenleg a durván 50 férőhelyes harmadévre. Valószínűleg csúszni fogok, mert nagyon durván szivatnak, illetve sokan maradtak tavalyról csúszók, akiknek azt a maradék egy-ket tárgyat könnyebb megcsinálni.
Konkrétan esélytelen elvégezni 5 év alatt az egyetemet.
Tudom, nagyon semmi esély átmenni, de volt itt bárki, akinek sikerült átmenni másik városba? Első évem el tudnám bárhogy fogadtatni? Úgy hallottam, már ez sem lehetséges a kedves dékán úrnak köszönhetően. Bármi tanács?
Anyagtan és akár szigo van nekem még hátra. Nem sok esély van, hogy meglesz a félévem...
2022. jan. 15. 00:41
11/11 anonim válasza:
#9 nagyon sajnállak, hogy nem mentél át. Én átmentem végül máshová. Úgy érzem néha visszagondolva, hogy Szegeden lehet 100 év alatt sem fejeztem volna be, annyira nyomasztó szar volt az egész. Szó szerint pokol, ami ott megy, nem bírtam tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!