Örülnétek annak/jónak tartanátok, ha az egyetemeken innentől fogva covidtól függetlenül az előadások online lennének megtartva, a szemináriumok, gyakorlatok pedig jelenlétin?
Igen. Főleg ha a gyakorlatok tömbösítve lennének egy napra pl vagy esti sávba.
Tök fölösleges egy olyan órarenddel húzni az emberek idejét, ami mellett nem tudnak normálisan dolgozni. Lehet jönni azzal, hogy de a gyakorlatok meg menjen levelezőre aki dolgozni akar, de nemár... Így is szar, hogy 25 évesen növünk fel lassan...
Én személy szerint nem örülnék neki, mert én úgy működök, hogyha valamiért korábban fekszem, felkelek és beutazok a városba, akkor akarva-akaratlanul is oda fogok figyelni, nem fogok kiszúrni magammal.
Ezzel szemben ha csak online előadásaim lennének, nem kéne semmit tennem azért hogy elérjem az előadást, csak lepunnyadni a gép elé, és hallgatni. Ez nem az én világom.
A másik meg az, hogy társasági ember vagyok, azt szeretem, ha nem egyedül ülök a szobámban és úgy hallgatom az előadást, szeretem ha tudok találkozni a szaktársaimmal előadások előtt is, váltani néhány szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!