Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megszűnt hogy többletpont jár...

Megszűnt hogy többletpont jár az OKJ-s képzések elvégzésére?

Figyelt kérdés

Pszichológiára szeretnék menni a 2022-es érettségik után, és néztem OKJ-képzéseket amik után elvileg +32 pont jár. Ez igaz?

Ezt olvastam legalábbis egy régi cikkben, viszont nem tudom hogy jelenleg mi a helyzet. Eddig olyat is olvastam, hogy egyáltalán nincsenek OKJ-s képzések illetve vannak, de nagyon lekorlátozták a számukat.

Egyébként a pedagógiai-és családsegítő munkatársat néztem ki, mert elvileg bölcsészettudományi karon adnak érte plusz pontot.

2022. jan. 12. 22:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem minden szakon lesz 1.5-2 évvel rövidebb a képzés. Mérnökin egész biztosan nem, mert kezdheted elölről, matek 1-3, mecha 1-3 stb.
2022. jan. 13. 10:11
 12/17 anonim ***** válasza:
23%

Ezt nem tudtam 11-es, akkor sorry, csak a sajátom tudom és nekem ott rövidebb lenne.

Nála nem tudom hogy van, ezért mondtam felvi-n nézzen utána alaposan és válassza azt amit jobban megéri, csak emiatt mondtam csak a foszk-ot, oda ráadásul kevesebb pont is kell. Ha nem számítják be nála, akkor valóban az okj-t megéri a pont miatt.

2022. jan. 13. 11:24
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Pszichora mar nem fogadnak el egyetlen okjs vegzettseget se szinte, kivetel ezalol egy pedes emelt vizsga. Baratom belekezdett okjba mikor kiderult hogy megvaltozott a rendszer es nem fogadjak el
2022. jan. 14. 07:19
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Főleg neked, utolsó...szomorúan olvasom ezt. A barátod végül bejutott más módszerrel, vagy feladta a pszichót?

2022. jan. 14. 15:13
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Nem jutott be, 1 ponton mult (mar masodik eve nem kerult be) ujraerettsegizik

Az infot is egy ismerosomtol tudom aki a felveteli elott ertesult rola hogy a csaladsegitoit abban a rendszerben mar nem fogadjak el, tehat amit irtam az 100%

2022. jan. 14. 16:03
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Szurkolok a barátodnak érettségikor!

2022. jan. 14. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki pontozott le, de tessék akkor felhívni a felvi.hu ügyfélszolgálatot, ahol tájékoztatnak róla

2020 óta van bevezetve ez

2022. jan. 14. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!