Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pszichológia szakra két...

Pszichológia szakra két emelttel van esélyem? (Többletpont)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Terv pszichológia lenne (mind az 5 egyetemet beírnám). Emelteznék angolból és bioszból.

Kapnék 100 többletpontot a két emeltért?

Sajnos nem találtam kielégítő választ sehol.

2021. szept. 8. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. szept. 8. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Ezekért a tárgyakért igen, kapnál 100 plusz pontot. De ezt megtalálod a felvi.hu-n is.

Viszont önmagában ez nem elég a bejutáshoz, mert (legalább) ezeknek az érettségiknek jól is kell sikerülniük. A pluszpontokat a jelentkezők többsége vagy kimaxolja, vagy elég közel kerül a 100 ponthoz, ezért nem igazán ez, hanem az egyes érettségik eredménye fog dönteni.

2021. szept. 8. 19:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy még szépen kell teljesítenem őket valamint a matek, magyar és torit is minimum 4-esekre kene megírni de biztos akartam lenni hogy meg lesz a max. 100 tobbletpontom. ;)
2021. szept. 8. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem négyesre, erős ötösre kell megírnod. 60%-tól ötös,de az még bőven kevés, 85% kellene mindkettőből minimum.
2021. szept. 8. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Ajánlom többletpontnak a nyelvvizsgát is, mert a későbbiekben úgyis szükséged lesz rá:) Elég egy emelt pszichóra, lehet hogy jobban kijönnél az angol közép beszámításától, ha van olyanod
2021. szept. 8. 20:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Nyelvvizsga majd csak a későbbiekben lesz angolból c1 az biztos. Előrehozottazok angolból szóval maradok a 2 emeltnél (kimaxolom a többletpontot). És nem bánnám ha vidéki egyetemre vesznek fel akár angol szakra :))
2021. szept. 9. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!