Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanul egy vendéglátós és...

Mit tanul egy vendéglátós és mit lehet vele dolgozni?

Figyelt kérdés
Ázsiában szeretnék majd dolgozni és vendéglátóst tanulni. Középiskolában vendéglátósként mit tanítanak? Mit lehet ezzel dolgozni?

2022. jan. 12. 17:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Magyarországon szeretném a vendéglátóst és majd ha végzek vele elmenni.
2022. jan. 12. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Mosogatás, pincérkedés, szakács munka, pultos meló, bármixer, stb.

Olyan igazi rabszolga munkák. Arányaiban szar fizetésért, napi 10-15 talpalásért, kapkodásért, sokszor megaláztatásér, csicskáztatásért.

50 éves korodra tönkremész mentálisan és fizikálisan.

Keresd vissza a gyakorin a véleményeket.

2022. jan. 12. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza vana 2-nek. Pincer a szakmam és bara fizu nem volt rossz, de sokat kellett érte dolgozni. Ink biztonsagi őrnek álltam, és mellette tudom alkalmi munkat vallalni igy 2x annyit keresek negyede annyi melovan mint pincerként anno.
2022. jan. 12. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Havi 500 000 forint Ázsiában (Korea) Nekem megérné. Kávézóban szeretnék dolgozni. Soha nem az a típus voltam aki folyton ül. Nagyon szeretek mozogni, sétálni. Nagyon sokszor tanulok állva. Nekem tetszene. Van egy rokonom. Ő Azt mondta jó volt tetszett neki.
2022. jan. 12. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Koreában 500 ezer? Normalis vagy? Az 0 fizetes... ottani arak mellett
2022. jan. 12. 19:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt láttam, lehet becsapás. De ha nem is tetszene akkor egy kis nyugi kávézóban. Ahol emberek tanulnak, olvasnak. Csendes, és nem forgalmas. Csak kíváncsi vagyok emberek véleményére.
2022. jan. 12. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!