A vendéglátósok és akik mindig dolgoznak, hogy bírják ki ünnepek nélkül?
Én egyszerűen nem bírnám ki, hogy minden ünnepen, sőt akár még vasárnap is robotolnom kelljen... Nem bírnám ki, hogy még a fontosabb ünnepeket, a húsvétot, a karácsonyt, a pünkösdöt, az újévet, a mindenszenteket stb. se tudjam a családommal, esetleg barátokkal tölteni, illetve minden nap, beleértve a nem munkaszüneti napra eső ünnepeket is, vagy akár a hétvégétek, vasárnapokat is estig robotolnom kelljen. Szerintem így is kevés munkaszüneti nap van, hát még ha ezek se lennének...
Nekem mindig az volt a természetes, hogy a vasárnap egy szent nap, templom, aztán családi ebéd, amit a családdal töltünk és nem a mindennapi problémákra koncentrálunk. Az ünnepek ugyanígy. Ezekre az időkre megszűnik minden kellemetlen munkatárs/diáktárs és minden, ami szürke hétköznapokhoz köthető. Dolgozni, stresszelni, meg rohanni ráérünk az év összes többi napján.
Ők hogy bírják az ennyire erős hajtást?
#1.
A kultúra megtestesülése vagy.
Mondjuk mert karácsony dec. 24.-25.-26., nem pedig dec. 28. Amúgy is dec. 28. aprószentek.
Nehezen bírom nagyon nehezen ez lesz az 5ik évem karácsony család meg minden nélkül nekem a karácsony itt nem karácsony az érdekel a legkevésbé sokkal jobban fáj a kimaradt szülinapok névnapok az új család tag születése meg millió dolog.
Azelőtt 3 havonta jártam haza úgy jó volt mióta covid van az elmúlt 2 évben 2xer voltam otthon szóval k....tt elegem van gondolhatod
Engem sem zavar.
Sok időt töltünk a családdal , gyakorlatilag bármikor.
Ehhez nem kell kijelölt dátum,hogy na most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!