Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van ilyen képzés IT-ben? Vagy...

Van ilyen képzés IT-ben? Vagy valami Bootcamp jobb lenne?

Figyelt kérdés
Informatika, de nincs benne matek? A programozás érdekelne engem főleg, a kalkulustól meg kiráz a hideg, tavaly megpróbáltam egy BSc képzést de a matek miatt be is fejeztem elég hamar. A programozás viszont jól megy, a logikám is jó, a gond az volt, hogy fejben lassan számolok, stresszhelyzetben pl ZH-n meg gyök2vel mennek fejben a számítások, tehát... Van valami ilyesmi képzés esetleg, ahol a programozásra van fektetve a hangsúly, nem a matekra? Nem akarok oprendszereket, meg nagy matekos számításokat végző programokat, mezőgazdasági gépek programját írni, nem vágyom ezek egyikére sem.
2022. jan. 8. 14:47
 1/2 A kérdező kommentje:
Hónapok óta olvasgatok ezekkel kapcsolatban és akik már dolgoznak, mind azt írják akár bel-akár külföldiek, hogy hiába tanulták azt a rengeteg matekot, 100ból 1 esetben talán ha szükségük van rá...
2022. jan. 8. 14:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkor csak, hogy megcáfoljalak: nekem igen gyakran előjön a matek. Robotikával foglalkozom, a legtöbb algoritmushoz nélkülözhetetlen komolyabb matematikai háttér.
2022. jan. 8. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!