Codecool programozó tanfolyam vélemények?
Jó sok pénz a tanfolyam....megèri?
Tényleg csak az első munkahely után kell törleszteni? Segítenek elhelyezkedni?
Neten is fent van minden.
Lásd tantervek, szakirodalom hazai és külföldi elit egyetemeken, platformok.
Akinek fogni kell a kezét, vagy annyira messziről jön (bölcsész szak, 40+ évesen, csekély angol tudás), annak hasznos, ha valaki elmagyarázza és van kitől kérdezni. Ennyi erővel nyelvek is fent vannak a neten, mindennel együtt, mégsem beszélnek az emberek folyékonyan 3-5 nyelven.
Mondjuk ennél jobb iskolák is vannak (attól, hogy sokat költ valaki marketingre és/vagy állami kapcsolatai vannak, nem lesz jobb iskola, érdemes azért körbenézni, mert nem minden arany, ami ennyire "fénylik".)
2-eshez
Az egyetemen 5 évig nem fogják a kezed? Ott nem lehet kérdezni? :D
Én egyetemi végzettséggel mentem a codecoolhoz. Teljesen más mint az egyetem, jó értelemben.
Tényleg emberfüggő, hogy szereted e az ilyesmit, de ott lehetetlen magolni, nincs konkrétan óra vagy tanítás. Foglalkozások vannak és magadnak kell végig tanulni(mint az életben)
Nekem ami meggyőzött az az állásgarancia, és ezt azért tudják megcsinálni, mert nagyon erősen életszerű projecteket csináltok a képzés alatt.
Csapatmunkára is eléggé fokuszálnak, 3 éve végeztem és nemrég vett fel a munkahelyem 3 codecoolost, kifogásolhatatlan munkaerők.
Amúgy neked kell eldönteni szereted e a rendszerét, az első 3 hónap 40000 forint, és ha nem tetszik otthagyhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!