70-75 pontos felvételivel milyen szintű gimikbe vennének fel?
Figyelt kérdés
A próba 65 pontos lett, de a tanár szerint 5 pont simán fellebezhető, és még fejleszteném addig, azt még novemberben írtam. Az átlagom 4,82022. jan. 5. 15:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem egy erősebb gimnáziumba elég.
Ugye tudod, hogy a korábbi évek felvételi lapja innen letölthetőek:
2/4 anonim válasza:
Elég sok helyre mehetsz ezzel... Nekem 39 lett... :/
3/4 anonim válasza:
Bevallom őszintén,hogy nekem 29 pontom lett 2 évvel ezelött.Tudni kell rólam ,hogy 3-4 es tanuló vagyok(nem egy észlény)és én bejelöltem egy csomo gimit,köztük voltak erős gimik is. Kevés 29 pontal behivtak a kispesti Deákba is,meg a Sztehloba is.De végül isén a Pogány Frigyes suliba mentem szoftver fejlesztő szakra jelenleg majdnem kitunö tanuló vagyok!Jók a tanárok is,nem szemetek,együttérzők!
(bocsi az ékezetek miattXD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!