Nyolcadikos vagyok gimibe járok de szeretnék átmenni egy másik gimibe.Hogyan?
Figyelt kérdés
Tehát most nyolcadikos vagyok egy nyolcosztályos gimnáziumban viszont szeretnék felvételizni és megpróbálni egy sima 4osztalyos gimit. Viszont nemtudom hogy ezek a lapok mármint ezek a jelentkezések és stb hogy fognak elkerülni hozzám. Azt hogy hol fogom írni a felvit azt már interneten megkerestük és be is adtuk de nemtudom hogyan tovább. Úgy tudom hogy az általános iskolák intéznek minden ilyet de a gimisekhez ez hogy jut el?2022. jan. 3. 19:58
1/5 anonim válasza:
Gimisként egyeni jelentkező leszel, és mindent nektek kell intéznetek, úgy, mint amikor a 8 osztályosba jelentkeztél.
2/5 anonim válasza:
Ha most vagy nyolcadikos és nem jelentkeztél a központi írásbelire (2021. december eleje volt a határidő) akkor a rendes felvételi eljárást elbuktad.
Így marad az átjelentkezés. Javaslom, hogy a szüleid hívják fel a kinézett iskolát és ott érdeklődjetek az átvétel menetéről (mondjuk holnap). Persze benn van a pakliban, hogy simán el is utasíthatnak.
3/5 anonim válasza:
A tudnivalókat az Oktatási Hivatal oldalán találod:
4/5 anonim válasza:
Szerintem a sima átjelentkezés egy másik gimibe majd 9.-ben sokkal egyszerűbb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Már a szóbelikre megyek, minden simán megoldódott. Köszönöm szépen a segítségeteket.
2022. febr. 25. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!