Van rá lehetőség, hogy felvegyem egy másik szak tárgyait is?
Figyelt kérdés
Tovább szeretnék tanulni egy alapszakomtól különböző mesterszakon, amihez 12 azon területhez tartozó kreditet kellene teljesítenem a bejutáshoz. Viszont jelen információim szerint csak szabválként tudom őket felvenni, de szabválként pedig csak azt tudom felvenni amit meg is hirdetnek szabválként a Neptunban. Ebben a félévben is csak egy tárgyat tudtam felvenni, mert a többinél vagy nem passzolt az időpont vagy betelt és nem bővítették a létszámot stb. Már csak egy félévem van hátra, így aggódom, hogy esetleg ugyanígy járok és nem fogom tudni összeszedni a még hiányzó 8 kreditet. Van-e erre más lehetőség? (PTE)2021. nov. 2. 10:06
1/1 anonim válasza:
Talàn létezik erre valamilyen kérvény, hogy màs tárgyat is felvehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!