Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jó döntés most ott hagyni az...

Jó döntés most ott hagyni az egyetemet?

Figyelt kérdés
Most vagyok harmadéves tanár szakon, viszont mostanában már teljesen elegem lett belőle, nincs motivációm hozzá, buktam egy tárgyat, ami miatt most csúszni is fogok, plusz a visszajelzések alapján nem igazán van érzékem a tanításhoz. Nem érzem jól magam a koliban sem, ez az utóbbi időszak teljes nyüglődés volt. A tervem, hogy átjelentkezek felvételi eljárással másik szakra, azt is tudom, hova. Ezen kívül érdekel több más dolog is, sminkelés, fotózás, autóvezetés, stb. Szüleimmel nem beszéltem még erről, mert mikor már korábban felhoztam ezt, veszekedés lett belőle, meg hogy nekem nincs kitartásom, stb. Korábban jó tanuló voltam, sose volt gond a tanulással és nem tartom különösebben butának magam, viszont most teljesen elment a kedvem az egyetemen. A tanáribol alsó hangon 3 év lenne még. L/21 vagyok egyébként.
2022. jan. 1. 17:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A valasz megadasahoz jo lenne tudni, h mit szeretnel helyette valasztani, ugy ertem, milyen szakot. Mert ettol is fugg, h megeri-e valtani. De igazabol ezt egyedul csak Te tudnad eldonteni, mert ami most megeri, holnap mar nem, es forditva. A dolgok mindig valtoznak, es talan meg a Te sajat velemenyed es kedved is valtozni fog idovel. A Te eletedrol kizarolag a Te szempontjaid szerint kell donteni, nem a mienk szerint, es sajnos nem is a szuleidé szerint. Itt mindenki csak a sajat velemenyet mondja el, ami elvileg nem is kellene, h barmiben befolyasoljon. Azonban esetleg megfontolando szempontokat megis olvashatsz tolunk :-) Ami a tanari fizetest illeti, az nem stabil, hanem valtozo. Remenykedni kell benne, h jobb lesz. Nem valoszinu, de elofordulhat. En pl. a torit nagyon nem birom, Neked meg lehet, h az a kedvenced. Igy nehez tanacsot adni, de megis erdekelne, h mire gondolod felcserelni a jelenlegi tanulmanyaidat.
2022. jan. 5. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!