Gyógypedagógusként meg lehet élni?
Szintén ezen tanulok,itt is hagyom,én mondjuk rájöttem,hogy nem szeretem,és nem is bírnám lelkileg. A tanárokon látszik,hogy kicsit mintha ki lennének égve,ezzel is számolni kell. Volt olyan ismerősöm,aki mondta,hogy a nővére elvégezte,de mire elvégezte már az is azt mondta,hogy ki van égve. Anyagiakról nem beszélve,és az a gáz,az oktatók sem említik ezt,csak mindig hangsúlyozzák,hogy szép szakma,elhivatottság kell.
Én is tényleg mást ajánlanék,pláne,hogy bejutottál biomérnökire,ha nekem is ilyen reál-képességeim lennének biztos máshol kezdtem volna,ide,- ne haragudjanak az érintettek,és kellenek is gyógypedagógusok-,felesleges lenne elpazarolni,kívéve ha elhivatottságot érzel,mert nálunk is akik nem azok,ők másfele gondolkoznak,akik meg maradnak ők mind magánba.
Magának a szaknak is 2 oldala van,lehetsz a gyerekek között,meg lehetsz olyan,aki magát a betegséget állapítja meg x idő alatt,írsz egy szakvéleményt. De nem úgy tűnik,hogy többet keresnének,ha mellette ugyanúgy több egyetemen oktat pl egy gyógypedagógus,vagy más lábon is kell állnia.
Kedves mindenkinél mindent jobban tudó 9-es.Te honnan vagy ennyire okos?
Milyen pedagógusi végzettséged van legalább folyamatban?
Ismerős ismerősének a véleménye nem igazán mérvadó, kevesen vállalják be, ha nincs elég pénz.
Nálunk 6 pedagógus van a családban,szerintem ez azért nem rossz alap ahhoz,hogy véleményt alkossak.
Aki ledolgozott heti negyven órát, annak utána azért nem marad annyi plusz idő, hogy nagyon megszedje magát magánban. ( Feltéve, hogy nem full egyedülálló...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!