PTE-MIK építőmérnök BSc levelező képzésre jelentkeznék, megéri, vagy a nappali jobb? Amennyiben jól láttam tavaly nem indult csak nappalis képzés.
Valószínű a matekokat tudod akkreditálni meg pár természettudományos tantárgyat, közgazdász tantárgyat is és akkor a 8 félév kevesebb lenne építőmérnökin. Itt találod a tantárgy mintatantervét, a szerver ahol tematikákat lehetett régebben olvasni lelőtték, már nem létezik az a szerver. [link]
Az Építész MSc-ről itt tudsz tájékozódni de ha nem volt szakrajz stb nagyon kevés esélyed lenne oda. [link]
Építőmérnök BSc-vel csak 1 szakirány van Pécsett és azzal a jövőben nem tudom milyen mérnöki kamarai jogosultságokat szerezhetsz meg, de se mélyépítési, se magasépítésit nem kapsz ha minden igaz, mert most január 1-től teljesen megváltoztatták a jogosultságok listáját.
Remélem indul mert én is arra jelentkeztem. Ha minden jól megy, szeptemberben kezdem.
Egyébként én most fejeztem be a magasépítő-technikus képzést. Szeretnék már dolgozni, a munka tapasztalat rengeteget ér. Én építőipari cégnél leszek hamarosan, mellette építőmérnöki + van már egy ép. technikumom. Szerintem jól döntöttél, hajrá. Szeptemberben tali😃✌🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!