A továbbtanulásról szeretnék kérdezni. Megéri? Vagy inkább külföldi munka?
Elég sokat agyalok rajta, vajon megéri-e tovább tanulni. Gépészmérnöknek szeretnék tanulni (Szte-mk). Az a sok szenvedés ami az egyetemen lesz megéri?
Vagy inkább külföldi munkával jobban járnék?
A szakmám Gépgyártástechnológiai technikus
21/f
Hogy valaki lapáttal járkál itt, híg kiválasztási eredményt lapátolni ide, az egy dolog, na de hogy tartálykocsival öntse a f*st immár nem az első kérdés alá, mint itt a #10, az már mégis csak sok. Mert a felsorolt témakörök kellenek, csak nem a kéttámaszú tartó kiszámolásának kontrájaként, hanem mellette.
a gépészet nem vonz, sőt, mivel villamos vagyok, középiskola eleje óta tradícionálisan lenézzük a gépészeket, de ami az egyetemi oktatást illeti, villamosságban az biztos, hogy a régi könyvek jobbak voltak. Mondjuk az 50-es évek eleje óta a jelenségek értésére helyezik a hangsúlyt, nem pedig a lexikális tudásra (más kérdés alatt persze pont ezt kifogásolják :D ). Nem nagyon hiszem, hogy a villamoskariak lennének ilyen partizánok. Tán a tiszteltelen hozzáaszóló nem fogta meg az egyetem lényegét.
Elég hülye kérdés.
A kövi ~50 évedből 3.5 év tanulás megéri, hogy több lehetőséged legyen a maradék 46.5-re?
Megéri külföldön sokkal nagyobb eséllyel indulni, ha úgy döntesz, hogy kimész?
A szakmunkás Józsiknak nem kell hinni, én is voltam az, mellette elvégeztem egy mérnöki képzést. Ég és föld a kettő életszínvonala.
Ide is megosztva.
A 10-es válasz a gyengébbek kedvéért az általános és középiskolára vonatkozik, közoktatás részeként.
Logikus, hogy egyetemen többnyire szakmai tárgyakat oktatnak.
Minden jót.
13-as tudatlannak.
Ha ismernéd a fenti tárgyakat (10-es hozzászólás), akkor látnád, tudnád, értenéd, hogy minimum 20 tárgy a szakmai tárgyakkal is kapcsolatban van folyamatosan.
Akkor nem írtál volna butaságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!