Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha műsorvezető szeretnék...

Ha műsorvezető szeretnék lenni, gimi után mit tanuljak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
kommunikációt...de most komolyan. Biztos vagy benne? Mert Dunát lehetne rekeszteni ebből a szakmából!
2010. szept. 7. 14:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Biztos, mert van ismerős.
2010. szept. 7. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, ugyanis a Színház és Filmművészeti Egyetemen minden évben indul Műsorvezető-műsorszerkesztő szakirány. A felvételi többfordulós, műveltséget, tiszta beszédet, kommunikációs képességeket és képernyőn való megjelenést is néznek, elég nehéz bekerülni. De ha tényleg szeretnéd, van több felkészítő tanár is, és sikerülhet!
2010. szept. 7. 14:59
 4/5 anonim válasza:
Menj el a helyi kábel TV-hez vagy rádióhoz ajánld fel a segítségedet, meglátod, hogy szívesen fogadnak. Ne akarj rögtön riporterkedni, először csak tartsd a kamerát vagy vidd a lámpát stb. figyeld a többiek hogyan csinálják, és hidd el előbb utóbb egyre komolyabb munkákhoz is kérik a segítségedet. Ekkor kiderül van-e tehetséged illetve érdekel-e valóban a munka. Ha igen, akkor már annyira benne leszel a szakmába, hogy tudni fogod mit kell tanulnod. Én is így csináltam 10 évid riporterkedtem :)Sok sikert!
2010. szept. 14. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha van ismerős, akkor miért nem kérdezed őt?
2012. nov. 3. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!