Milton gazdinfósok, személyes élmények?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Milton gazdinfós élménybeszámolóra lennék kíváncsi. Szeretitek-e, hány órátok van egy héten, mennyire szivatnak feleslegesen vagy nem feleslegesen (pl. matekból mennyire kemény), jól döntöttetek-e, van-e időtök dolgozni mellette, ilyenek... Segítene a döntésben. Előre is köszi.2021. dec. 21. 19:00
1/1 anonim válasza:
Szia! Dolgozom mellette főállásban (levelezőre járok). Én nagyon szeretem. Jó a közösség, bírom a tanárokat, a matekhoz kifejezetten meg is hozták a kedvem, szabadidőmben is ezt tanulom, és ami nem elhanyagolható, hogy végre a számvitelt is megértettem, korábban szívtam már vele (vállalkozóként találkoztam vele, és nem volt tiszta egy sor dolog). Ha nem vagy jó önálló tanulásban, akkor viszont nem ajánlom. Sok múlik azon, hogy te mennyit teszel bele a suli mellett. A "keményebbnek" titulált iskolákban belédverik és komolyan számon is kérik a dolgokat, mintegy kierőszakolva belőled, hogy legalább vizsgáig megtanuld. Ez itt nincs. Itt lehet megúszósan játszani és a végén közel nulla tudással kijönni egy papírral - bár így sokat nem ér a papír. Ha képes vagy szorgalmasan rátanulni otthon anélkül is, hogy álljanak a fejed felett, akkor viszont ajánlom, mert nagyon jó hely. Én minden szabad percemben tanulok, de nem azért, mert elvárják, hanem mert nyilván, tanulni jöttem. Itt viszont lehet és merek is kérdezni (jártam más suliba, ott ha megszólaltál már lenéztek). Ez itt nincs, nagyon kedves mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!