Pénzügy számvitel alapszak után marketing Msc vagy pénzügy msc éri meg jobban?
Ha ezt nem tudod eldönteni psz bsc-sként, akkor az azt jelenti, hogy nem voltál gyakornok (?!).
Az éri meg a legjobban, amit SZERETSZ csinálni. Semmi nem ér fel azzal, ha szereted a munkádat!
Nagy általánosságban a legjobban a matekos szakok érik meg, ezért:
ELTE Survey statisztika és adatanalitika
Banki és biztosítási matematika
Alkalmazott közgazdaságtan mesterszak
Érik meg toronymagasan a legjobban. Utána, valami IT-s cucc, például gazdaságinformatika, ha beengednek a mesterszakjukra psz alapszakkal.
Végül ha már gazdasági szak, akkor a pénzügy valamivel jobb szerintem, rengeteg atom unalmas de közepesen jól fizető nyugdíjas állásba el lehet vele helyezkedni.
Marketingre csak akkor menj, ha tényleg ezzel akarsz foglalkozni.
Köszi most vagyok utolsó éves és amiatt kérdeztem mert több terület érdekel, informatika is érdekel ,gazdinfóra lehet szerintem csak több tárgyat kell felvenni.
Tudom, hogy csak külföldi mba-ra érdemes menni, azt amiatt nem is írtam, mert elég drága a tandíj ezekre a szakokra ha nem indul állami szakon vagy ösztöndíjas képzésbe. :/
Csak amiatt jutott eszembe, hogy pl egy pénzügy alapképzés mellé mennyire plusz egy mesterképzés szintén pénzügyi. A gazdaságinformatika érdekel még a legjobban, a marketing meg amiatt mert az meg nem annyira monoton, kreatívabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!