Van itt opyan aki munka mellett vesz részt képzésben?

Figyelt kérdés

Gondolok itt sulira pl.

Hogy tudtátok megoldani?

Miylen sűrűn kell bejárnotok iskolába?

Mennyire megterhelő?

Megbántátok?

2021. dec. 9. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt 4 évem erről szólt. Úgy oldottam meg, hogy kevesebbet dolgoztam (megtudtok oldani a párommal az anyagiakat, lakhatást). Nappali képzésen vettem részt, egyetemen. Voltak nagyon sűrű időszakok, amikor sokat bekellett járnom (mondjuk a távoltatás segített ezen). Mellette részmunkaidős állasaim voltak, valamit mindig dolgoztam. Most fogok végezni januárban.

Nem bántam meg.

2021. dec. 9. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Levelezőn járok péntek du-egész szombat, kb. minden második hétvégén.

Segítséggel tudom megoldani, mert már van 2 gyerekünk is.

Logisztikai bravúr. Éjszaka tanulok. Nagyon megterhelő.

1 év és végzek és abszolút nem bántam meg, ténylegesen megváltoztatja az életem.

2021. dec. 9. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 9 hónapos baba mellett dolgozom rész munkaidőben és mellette végzek egy posztgraduális képzést is, amit éppen akkor kezdtem el, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok (utána még fél évig teljes munkaidőben dolgoztam). A sulival szerencsém van, havi egy teljes hétvége, covidnak köszönhetően zömmel online, gyakorlatot külön van lehetőség teljesíteni tetszés szerinti időpontban (elég rugalmas a képzés). Nem túl megterhelő, ez így teljesen vállalható.

Olyan szempontból bántam csak meg, hogy mégsem teljesen arról szól, mint amit én itthon a kanapén ülve aranyosan elképzeltem, egyelőre nem is tudom, mit is fogok vele pontosan kezdeni.

2021. dec. 9. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én. Egyetem levelezőn.

Péntek du, szombat egész nap suli. Utálom. Minden szabadidőm erre megy. Szabadságom nagy része szintén. Tanulni munka után, hétvégén. De nagyon xar mikor reggel 6kor lelépsz otthonról, 5 után haza érsz azt állj neki tanulni. Ha nem 8 vizsgám lenne már csak hátra abba hagytam volna. Ja és ami még fontos, hogy kb 120kmre van a suli. Állandóan csak az autóban ülök hétvégén.

2021. dec. 9. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább fordítva, egyetem mellett dolgozom.

Homeoffice-ban dolgozom.

Heti 4 nap vagyok bent az egyetemen.

Jól bírom.

Egyáltalán nem bánom, nyilván, ha nem szeretném, nem csinálnám.

2021. dec. 9. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!