Melyik középfokú informatikai okj-t válasszam, ami keresett?
gerinchalozati-rendszeruzemelteto-szakmai-kepzes/
Infokommunikációs hálózatüzemeltető szakmai képzés
Junior frontend fejlesztő szakmai képzés
Junior-java-backend-fejleszto-szakmai-kepzes/
Junior szoftvertesztelő szakmai képzés
Az egyetem sem, de miért nem járhatsz?
Én 27 évesen kezdtem az estit. Vannak 30, sőt, ránézésre 40 feletti csoporttársaim is.
Milyen végzettséged van?
Ha van már bármilyen egyetemi diplomád (legyen az anglisztika), akkor javaslom a web- vagy mobil applikációfejlesztést mint területet. Ismerek nagyon profi fejlesztőt judaisztika diplomával… nem kell ehhez újabb diplomákat gyűjtened.
Mint fentebb írtam, a front-end fejlesztéssel érdemes kezdeni (React-tel a legcélszerűbb), ehhez pedig bőven jó a freecodecamp.org és a Freecodecamp YouTube csatornája.
De még jobb a Udemy-n Maximilian Schwarzmüller, Angela Yu, Andrei Neagoie vagy Colt Steele kurzusai, 3-4 hetente van leértékelés, és 4000 forint egy teljes kurzus!!
Amiket tanulj:
- HTML5
- CSS, CSS Grid, Bootsrap
- TypeScript, JavaScript
- React, Redux stb.
- Node.js
- Express
Én a helyedben nekiesnék Max Schwarzmüller kurzusainak, atom jók. Feltuningolod magad front-endből, csinálsz egy kis portfóliót és jelentkezel junior fejlesztőnek. So easy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!