Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik középfokú informatikai...

Melyik középfokú informatikai okj-t válasszam, ami keresett?

Figyelt kérdés

gerinchalozati-rendszeruzemelteto-szakmai-kepzes/

Infokommunikációs hálózatüzemeltető szakmai képzés

Junior frontend fejlesztő szakmai képzés

Junior-java-backend-fejleszto-szakmai-kepzes/

Junior szoftvertesztelő szakmai képzés

2021. dec. 4. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az egyetem sem, de miért nem járhatsz?

Én 27 évesen kezdtem az estit. Vannak 30, sőt, ránézésre 40 feletti csoporttársaim is.

2021. dec. 5. 12:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Sok pénzbe kerül az egyetem nekem, már van egyetemi, msc végzettségem és semmit nem ér, félek egy újabb csalódástól
2021. dec. 5. 12:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Milyen végzettséged van?

Ha van már bármilyen egyetemi diplomád (legyen az anglisztika), akkor javaslom a web- vagy mobil applikációfejlesztést mint területet. Ismerek nagyon profi fejlesztőt judaisztika diplomával… nem kell ehhez újabb diplomákat gyűjtened.

Mint fentebb írtam, a front-end fejlesztéssel érdemes kezdeni (React-tel a legcélszerűbb), ehhez pedig bőven jó a freecodecamp.org és a Freecodecamp YouTube csatornája.

De még jobb a Udemy-n Maximilian Schwarzmüller, Angela Yu, Andrei Neagoie vagy Colt Steele kurzusai, 3-4 hetente van leértékelés, és 4000 forint egy teljes kurzus!!

Amiket tanulj:

- HTML5

- CSS, CSS Grid, Bootsrap

- TypeScript, JavaScript

- React, Redux stb.

- Node.js

- Express

Én a helyedben nekiesnék Max Schwarzmüller kurzusainak, atom jók. Feltuningolod magad front-endből, csinálsz egy kis portfóliót és jelentkezel junior fejlesztőnek. So easy.

2021. dec. 5. 14:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen a hasznos válaszokat.
2021. dec. 7. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!