Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyik egyetemre...

Szerintetek melyik egyetemre mennyek?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam, hogy milyen egyetemre mennyek és mindig nem tudom. Az a baj, hogy nem szeretnék nagyon sok emberrel korulvenni magam oke egy par de nem tudom ilyen vagyok. Es most gondolkoztam a bőrgyógyítàsàn hogy avval foglalkoznék de nem tudom melyik egyetemen van ilyen ha tudto valamit kerlek irjatok
2021. nov. 26. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
97%

"mennyek", "avval",

Semelyikre. Menj vissza az általános iskolába!

2021. nov. 26. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Te érted, mit szeretnél kérdezni?

Ha igen, valószínűleg egyedül vagy vele.

2021. nov. 26. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen helyesírással és fogalmazási készségekkel te semmilyen egyetemre ne akarj menni.

Bőrgyógyítással foglaloznál...magyarán bőrgyógyász szeretnél lenni?

Hát,felejtsd el.

2021. nov. 26. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Bőrgyógyászatot az orvosi egyetemen tanítanak, kozmetológiát szintén. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom: az orvosira az egyik legnehezebb bekerülni, pláne végigcsinálni.

Persze más szinten is lehet foglalkozni vele: lehetsz pl. kozmetikus, vagy orvosi asszisztens.

Mondjuk a bőr azt pont rendkívül intim dolog, gyakorlatilag folyton idegenek megérintésével jár, szóval ha alapvetően nem szeretsz emberek közelében lenni, nem biztos, hogy ez neked való irány.

2021. nov. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!