Belsőépítésznek szeretnék továbbtanulni. Hol találok ilyen iskolát, lehetőleg Győr környékén? Milyen fakultációt kellene választanom?
Régen engem is nagyon foglalkoztatott a belsőépítészet-lakberedezés. Budapesten az Iparművészeti Egyetem nyújt ilyen képzést, de sajnos a bekerülés esélye szinte a nullával egyenlő. nagyon nehéz, több rostájú felvételi van, istenáldotta tehetségnek kell lenni ahhoz, h bejusson valaki. és sokszor sajnos még ez is kevés.
Megpróbálhatod persze azért ezt is (benend lesz a tudat, hogy legalább megpróbáltam..) ha nem jön össze, szerintem ne tölt éveket az újbóli felvételikkel. de az álmaidról nem kell lemondanod, keress egy belsőépítészettel-lakberendezéssel foglalkozó akkredittált kurzust.
sopron-NYME-építőművész szak
én úgy tudom itt tudsz tanulni, Győrhöz nem közel pedig pesten a MOME-n és pécsett
az ajánlott fakultáció : RAJZ RAJZ RAJZ és RAJZ
érdemes az egyetem felkészítőjére járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!