Melyik egyetemi képzés a legkönnyebb, hol van a legkevesebb szakirodalom? Többi lent
Hát ... műszaki szakokon kevés a szakirodalom, olvasás, fogalmazásra alapuló beadandó stb...
BME VIK-en emlékszem volt, hogy úgy adtam be egy beadandót, hogy volt benne 1-2 teljesen félre írt értelmezhetetlen mondat. Mégsem kaptam miatta levonást, sőt nem hallottam hogy bárki valaha kapott volna fogalmazásra vagy helyesírásra levonást háziknál.
Olvasni sem kell szinte semmi, csak ha elakadsz akkor jegyzeten belül vagy különféle doksikban keresni a válaszra.
Pl.: Most van egy FPGA amit programozom kell és kb 100 oldalas pdf van mellé, de csak CTRL + F -el kulcsszavakra keresek és 1-1 mondatot olvasok el felületesen.
Gondolom nem ilyen szakra gondoltál, mert ez objektíven sokkal nehezebb azoknál ahol nagy szakirodalmak vannak.
Viszont a klasszikusan könnyű szakokon többnyire rengeteg szakirodalom van.
Barátnőm szociálismunkás képzésre jár ELTÉre olyan egyszerű a szak ,hogy volt olyan vizsga ahol a tanár mindenkinek megadta az 5öst, mert lusta volt mindenkit végig hallgatni.
Volt egy tantárgy amit online oktatás miatt nem tudtak mindenkinek megfelelően megtartani (valamilyen falu látogatás, de covid miatt ki lehetett hagyni és azt igéték, hogy később pótolható lesz, de végül ezt elfelejtették) így mindenkinek megakarták adni a jegyet, de végül ezt az ELTE nem engedte.
Ez egy nagyon egyszerű szak, de rengeteg az olvasás és beadandó írás. Vizsgák helyett is sokszor csak beadandót kell írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!