Melyik szakot valasszam?

Figyelt kérdés

Nagyon erdekel a tudomanyos vilag es vannak eredmenyeim, mentoraim is ilyen teren. Eredetileg a debreceni orvosi analitika szakot neztem ki, de az idegtudomany, kognitiv tudomanyok, AI temakore erdekel a legjobban.

Es most jon a buktato: nagyon erdekelnek a politikai, jogi, gazdasagi temak is es mindig is politologiat szerettem volna tanulni. Viszont ez tenyleg ket annyira mas vilag, hogy (szerintem) lehetetlen oket kombinalni. Szoval nehez a dontes. A tudomany tenyleg a megszallottsagom, de mondjuk a nemzetkozi politikai, jogi vilagban is el tudnam magam kepzelni.

2021. nov. 13. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik illik hozzád jobban alkatilag. Tény és való, két lovat egy fenékkel nem fogsz tudni megülni hosszú távon, de ne gondold, hogy a kettőnek nincs olyan interdiszciplináris területe, amiben ne fednének át.
2021. nov. 13. 11:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Matek szak esetleg? Onnan AI felé is mehetsz, meg gazdaság felé is mesteren.
2021. dec. 5. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!