Ez jó indulásnak számít?
Orvos szeretnék lenni, közel 6 éve..sokszor elbizonytalanodtam már, de most már biztos vagyok abban, hogy ezt szeretném..Most kell gimnáziumot választanom, és úgy tűnik, hogy a Teleki Blanka Gimnázium lesz, mégpedig a biológia tagozat. Ott emelt óraszámba van biosz:) Szeretnék egy angol nyelvvizsgát, még a gimnázium alatt..és emelt biológia, és kémia érettségit tenni..még szerencse, hogy "egyenlőre" ezekből 100%-os vagyok, és ezek a kedvenceim..=) Utána az orvosi egyetemre szeretnék jelentkezni, még pedig a Semmelweis Egyetemre..oda jár, egy ismerősöm, az orvosira, lehet,hogy ő tud majd segíteni a felkészülésben..De tudom, hogy kőkemény felvételi van..és ettől nagyon tartok..
Szerintetek, akkora Teleki, biosz szak jó választás?
És, igen, azt is tudom, hogy MO-on nem jó az orvosi fizetés..de ez nem igazán foglalkoztat..nem ezért akarok orvos lenni:/
Hogyan tovább? Angol nyelvvizsga az jó ? Vagy milyen nyelv a legkedvezőbb?
uh:// Hát akkor mindenképp kell az angol..:)) köszi a választ^^
Jöhetnek még(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!