Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SOS kerdes! Holnap van az...

SOS kerdes! Holnap van az emelt angol szobeli erettsegim, de nem vagyok tul jol. Az lenne a kerdes, hogy ha esetleg holnap nem sikerulne jol a vizsga, ujra csinalhatom az egeszet majusban? Vagy ez mar vegleges lesz? Most vagyok vegzos.

Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Ingyen szerintem nem. Csak ha szintemelőznèl, de ugye ez már emelt. Ha úgy érzed h túl beteg vagy hozzá, ne menj el. Nem tudom van e most szóbeli , de nálunk azt csinàlták infón h amikor érezték h ez nem lesz jó, akkor nem mentek el szóbelire és akkor mehettek ugyanúgy májusban
2021. nov. 10. 22:34
 2/6 A kérdező kommentje:
az nem gond ha fizetni kell! csak nekem mindenki mast mondott ezzel kapcsolatban. valaki azt mondta, hogy egyaltalan nem lehet ujra csinalni majusban, valaki meg azt hogy lehet
2021. nov. 10. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Újra lehet csinálni. De én a helyedbe nem mennék el írni egy szart, ha rosszul vagy. Hanem akkor májusba pöpecül megírhatod. Meg talán ha most nem mész el, még ingyen is lesz májusba. De ennek utána kell járni az Oktatási Hivatalnál e-mailbe.
2021. nov. 10. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Bár már gondolom késő, én elmennék, max májusban javítanék, az is lehet, hogy egyszerű tételt kapnál és hamar meglenne
2021. nov. 11. 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Azt megteheted, hogy nem mész el, így érvénytelen lesz: májusban elölől kezded az írásbelit és szóbelit.

2. Elmész és majd lesz valamilyen.

3. Ha elmész, és nem tetszik az eredmény, akkor májusban NEM írhatsz újra; csak, ha már megszűnt a tanulói jogviszonyod. Legkorábban jövő ilyenkor, és az már fizetős.

Neked kell döntened.

2021. nov. 11. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Én anno az írásbeli előestéjén bebasztam meg beálltam, a szóbeli előtt reggel meg ittam kis Bástya fehérbort. Ötös lett.
2021. nov. 11. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!