Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » FONTOS Ti mit tennétek a...

FONTOS Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Most érettségiztem, és jelenleg egy 1éves okj-s szakon vagyok,hogy mielőtt fősulira megyek letudjak tenni egy német középfokú nyelvvizsgát és egy emelt érettségit. A gondom az,h. ezen az 1 éves okj-n lehet ,h. angolt fogok tanulni,mivel úgy tűnik többen ezt a nyelvet jelölték meg jelentkezéskor, csak ,h. én angolt eddig még nem tanultam suliban, és év végére meg kell szerezni egy alapfokú nyelvvizsgát, de nem tudom ,h más nyelvből(németből) is elfogadnák, de valószínűnek tartom,h. inkább abból kell nyelvvizsga amit tanulunk vagyis angolból. Közép fokút év végére nem hiszem,h. letudnék tenni ,alap szintű angolt viszont nem számítják bele többletpontként a fősulin.

Kezdjek el angolt tanulni ,mindent a legelejéről és letenni tanév végéig egy alap fokút, mellette egy német közép szintű nyelvvizsgát , és tanév végén készüljek az emel szintű érettségire is??

Tudnátok vmi tanácsot adni,ti mit tennétek a helyzetembe?

2010. szept. 4. 10:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a képzésen, hogy kiválthatod-e az angolt a német középfokúval.

Ha a fősuli a célod én mindenképpen a német nyelvvizsgárahajtanék és az emelt érettségire, mert ez besegít, hogy felvegyenek.

Van valamilyen következménye ha nem teszed le az angol alapfokút?

2010. szept. 4. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!