Pszichológiára miből csináltatok emelt érettségit illetve hány százalékosak lettek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 22:00
1/14 anonim válasza:
Töriből és angolból, mindegyik 80-90% közötti lett. Utólag egyáltalán nem bántam meg, mert ezekből voltam a legjobb, így nem volt nehéz elég pontot összegyűjtenem velük.
2/14 anonim válasza:
Nem oda mentem végül, de elég lett volna a pontom, bioszból emelteztem, 83% lett, a közép matek meg 95%, +2 nyelvvizsga.
3/14 anonim válasza:
Biosz (80), mellé matek középpel (97) mentem + angol közép nyelvvizsga.
4/14 anonim válasza:
Angolból, 88 %-os lett. A többi közepet igyekeztem minél jobbra megírni. Így jobban jártam, mintha másból emelteztem volna, de ehhez kifejezetten jó közepek kellettek.
5/14 anonim válasza:
90%-os töri emelt + 100%-os magyar közép + felsőfokú nyelvvizsga
6/14 anonim válasza:
84% emelt magyar és 94%-os közép valami, két nyelvvizsga
7/14 anonim válasza:
Ezt nem értem....én is pszichológiára mennék és biosz,angol emelttel. Matekot magyart törit nem láttam a követelmények listáján. Valaki elmagyarázza?
8/14 anonim válasza:
7: Pedig a matekot, a magyart és a törit is elfogadják a biosz és az idegen nyelv mellett. Ezek közül abból célszerű emeltezni, ami a legjobban megy, hogy minél több pontot össze tudj gyűjteni. Mint írtam, nekem például esélytelen lett volna bioszból jó emeltet írni, úgyhogy nem kínoztam magam feleslegesen (első válaszoló vagyok).
Illetve nem is muszáj két emeltet írni. A felsorolt tárgyak közül egyet kell emelt szinten teljesíteni, a másikat elég középszinten, és ha van mondjuk nyelvvizsgád, akkor úgy is össze lehet szedni elegendő pontot.
9/14 anonim válasza:
Biosz emelt 80%, angol közép 96%, C1-es angol nyelvvizsga.
10/14 anonim válasza:
Az angol közepet és az angol c1-et fel lehet haszbálni egyszerre??? Úgy tudom csak az egyiket számítják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!