Milyen nehéz ma egy érettségi?
Ha komolyan vesued és tanulsz,a középszint nem fog nehézségeket okozni.
Az emelten viszont megizzadhatsz.
A közép minden kötelező tárgyból a vicc kategória. Persze én könnyen beszélek, mert jó suliba jártam, sajnos nagyon sok iskolában pocsék az oktatás, így nehezebb a felkészülés. Minden osztálytársamnak/ismerősömnek kitűnő lett az érettségije. Szerintem az általános iskolás kistesóm is átmenne.
Az emelt nagyon változó, pl egy biosz vagy kémia halál, de egy fizika vagy egy infó, esetleg matek nagyon könnyű. Nyilván embertől is függ, de vannak olyan tárgyak, amikből objektívan nézve is kisebb az ugrás a közép és emelt között.
De alapvetően ha volt szakos tanár a suliban és elhangzott az anyag, szerintem könnyű. Pl magyarérettsegire egy percet nem tanultam és 98% lett. Úgy, hogy abszolút nem humános vagyok, egyszerűen csak értem azt, amit olvasok és még írni is tudok. És az a gáz, hogy ennél nem várnak el többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!