Mennyire nehéz a földrajz érettségi, ha nem vagyok faktos?
Figyelt kérdés
11.-es vagyok, emelt matekra és emelt törire járok, ezekből szeretnék emeltszintűzni. Az 5. tantárgynak a földrajzot választanám, viszont az ugye nincsen alapból 11-12-ben, csak ha faktra jár az ember. Mennyire nehéz egy földrajz alapszintű érettségi így?2021. okt. 23. 21:31
1/15 anonim válasza:
Nem nehéz, könnyen fel lehet rá készülni.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi! És olyan egyetemen, ahol mondjuk matek-föcit kérnek, beszámítják a föci érettségit, akkor is ha nem emelt, ugye?
2021. okt. 23. 21:49
3/15 anonim válasza:
Beszámítanak középszintűt is, igen.
A lényeg, hogy csinálj egy emeltet, de mivel írtad, hogy fogsz ez is pipa :)
4/15 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi! :) Elég nagy bajban vagyok azzal, hogy mi is szeretnék lenni, ezért is választottam egy humán és egy reál tantárgyat emeltre, valahova csak jó legalább az egyik, tavaly filóztam, hogy a matek mellé törit vagy föcit vegyek fel, de szúrta az oldalam, hogy mi lesz, ha természettudományost kérnek valahol. De ezek szerint beszámíthatják azt is. Remélem nem hoztam rossz döntést...
2021. okt. 23. 22:40
5/15 anonim válasza:
Semmit nem tanultam rá, 4-es lett 67%-al.
Tavaly májusban írtam.
6/15 anonim válasza:
Nem, pár napot készültem rá,77% lett. Nem nehéz, főleg, hogy lehet használni atlaszt is.
7/15 anonim válasza:
5-6 persze gyakorin ez mindennapos. én is laig készültem és 90%-ot írtam (nem!)
8/15 anonim válasza:
#7 Ember! Nézd már meg a 2021 májusi középszintű földrajz érettségi feladatsorát.
Ha az ember életében nem tanult földrajzot, akkor is megírja legalább egy hármasra.
Nevetséges volt az egész.
9/15 anonim válasza:
tudtommal van vaktérképes feladat is
10/15 anonim válasza:
én 12 éve érettségiztem , 5-s lett de készülni azért kellett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!