Mennyire nehéz a földrajz érettségi, ha nem vagyok faktos?
Figyelt kérdés
11.-es vagyok, emelt matekra és emelt törire járok, ezekből szeretnék emeltszintűzni. Az 5. tantárgynak a földrajzot választanám, viszont az ugye nincsen alapból 11-12-ben, csak ha faktra jár az ember. Mennyire nehéz egy földrajz alapszintű érettségi így?2021. okt. 23. 21:31
11/15 anonim válasza:
Az nem igaz, hogy 0 készüléssel el lehet érni egy hármast, de heti 1-2 óra rendszeres tanulással már jó jegyet lehet kapni.
12/15 anonim válasza:
de neked amúy kell bármihez a föci kérdező? mert ha nem számít bele sehova , akkor végülis csak kettes legyen , nem? 3masra könnyű megírni kis készüléssel.
13/15 anonim válasza:
Ha tanultál rendesen 9-10.ben nagyon könnyű. Vaktérképet kell maxolni, meg tudni kell az atlaszt használni és easy ötös. Bár en faktos voltam(de az semmit sem ért nálunk) sima 9-10.es tudással, kb az érettségi előtti 3 napban tanultam, és sima 98%ot írtam. Még előtte sem keszültem csak a vaktérképekre, mert az emelt töri mellett nem volt rá időm. Szóval legyen egy erős alap és nem lesz gond. Meg atlaszt nézegess sokat, kb minden benne szokott lenni ha tudod hol keress.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 12-es, írtam egy előbbi válaszomban, hogy nem igazán tudom milyen egyetemre menjek még, ezért mindenből csinálok egy "kicsit", és a földrajz jó, mint természettudományos tantárgy, és még viszonylag jó is vagyok belőle. Csak annyi, hogy mivel ugye nincs 11-12-ben, (lehet egy előrehozottra is elszánom magam) és nem vagyok faktos, mennyire nehéz megcsinálni?
2021. okt. 25. 21:34
15/15 anonim válasza:
Ha hiszed, ha nem, én kb 1 hetet készültem rá anno, s 76% lett. Aztán megcsináltam az emeltet is, ott se tettem tönkre magam, max 1 hónapot, ha foglalkoztam a témával, de így is 63% lett. Ne kövesd persze a példámat, készülj rendesen, de felesleges túlparázni. Van egy Maxim könyv, kb 230 oldal, ha abból készülsz, nagy meglepetés nem érhet. De a középszintű tényleg egy vicc, kb az atlaszból kimásolhatod a megoldásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!