Nappalisként teljesíthetek egy levelezős tárgyat szabválként? Elfogadják?
Figyelt kérdés
Felvettem egy szabvál tárgyat (ebbe az irányba szeretnék majd tanulni mesteren, ezért kell), amiről később derült csak ki, hogy ez egy levelezős óra. Online tartják, 5 alkalom van a félévben, a teljesítése is ehhez igazodik (kb. semmit nem kell csinálni). Nem örülök neki, de ez van, én így is meg szeretném csinálni mert szükségem van a kreditre, de nem tudom el fogják-e fogadni nekem így is.
A Neptunban ez is a felvehető szabválok között volt, nem volt róla megadva semmiféle infó a címén kívül és a tanárnak is írtam e-mailt, de nem válaszolt egyszer sem.
2021. okt. 29. 21:28
1/1 anonim válasza:
Ha a Neptunban a felvehető tárgyak között van, akkor teljesítheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!