Molekuláris bionika vagy biológia bsc?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 10:28
1/9 anonim válasza:
Hova menj tovább? Attól függ mit akarsz csinálni. Számomra a mol. bionika érdekesebbnek tünik, kezdő szak, kell idő míg kifut és lesz rá kereslet, de mire végzel ez is megoldódik.
2/9 A kérdező kommentje:
Biológiában zavar, a sok növény, és az hogy túlképzett szak már szerintem.
2010. szept. 3. 10:38
3/9 anonim válasza:
Én most végeztem Bsc-n, Msc-re járok biolon. Túlképzett szakma?? Csak felvesznek 300 embert, most 50-en végeztek. De ha már döntöttél, miért kérdezel?
4/9 A kérdező kommentje:
Biológián vagyok és gondolkozom az átjelentkezésen, sok városban (eltérő színvonalon...) képzik, könnyebb sulikból nagyobb arányban végeznek, nem?
2010. szept. 3. 12:58
5/9 anonim válasza:
2. vagyok, hidd el, hogy mire eltelik az 3 év, nem! A jó szakembernek mindig van helye a szakmában, de te tudod...
6/9 A kérdező kommentje:
de nem tudom, mit csináljak, most úgyis halasztok betegség miatt
2010. szept. 3. 16:12
8/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen jellegű az érdeklődésed. Ha nem ijedsz meg egy kis matektól és programozástól, és inkább az ember biológiai ismeretei felé orientálódsz, akkor a bionika is bejöhet. Tanulni meg mind a kettőn kell.
9/9 anonim válasza:
Én jártam ELTE biológiára, és most épp PPKE molekuláris bionikára járok. ELTE biológián értelmetlen magolás és szívatás volt, bionikán pedig gondolkodni is kell, és értelmes, használható dolgokat tanulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!