Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Molekuláris bionika vagy...

Molekuláris bionika vagy biológia bsc?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Hova menj tovább? Attól függ mit akarsz csinálni. Számomra a mol. bionika érdekesebbnek tünik, kezdő szak, kell idő míg kifut és lesz rá kereslet, de mire végzel ez is megoldódik.
2010. szept. 3. 10:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Biológiában zavar, a sok növény, és az hogy túlképzett szak már szerintem.
2010. szept. 3. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Én most végeztem Bsc-n, Msc-re járok biolon. Túlképzett szakma?? Csak felvesznek 300 embert, most 50-en végeztek. De ha már döntöttél, miért kérdezel?
2010. szept. 3. 11:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Biológián vagyok és gondolkozom az átjelentkezésen, sok városban (eltérő színvonalon...) képzik, könnyebb sulikból nagyobb arányban végeznek, nem?
2010. szept. 3. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok, hidd el, hogy mire eltelik az 3 év, nem! A jó szakembernek mindig van helye a szakmában, de te tudod...
2010. szept. 3. 15:54
 6/9 A kérdező kommentje:
de nem tudom, mit csináljak, most úgyis halasztok betegség miatt
2010. szept. 3. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Átjelentkeztél? :)
2011. aug. 29. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen jellegű az érdeklődésed. Ha nem ijedsz meg egy kis matektól és programozástól, és inkább az ember biológiai ismeretei felé orientálódsz, akkor a bionika is bejöhet. Tanulni meg mind a kettőn kell.
2012. dec. 28. 13:02
 9/9 anonim válasza:
Én jártam ELTE biológiára, és most épp PPKE molekuláris bionikára járok. ELTE biológián értelmetlen magolás és szívatás volt, bionikán pedig gondolkodni is kell, és értelmes, használható dolgokat tanulunk.
2014. jan. 31. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!