Szerintetek van még időm felkészülni az orvosira?
Figyelt kérdés
Szóval, 12.es lány vagyok.Matek-info intenzív angolra járok az ország legjobb magyar nyelvű sulijába (Romániaban lakom).Eddig sose gondoltam volna magamról, hogy nekem egyszer az lesz minden vágyam hogy orvosira menjek,de mégis így történt. Még nyár elején jött az ötlet, hogy engem igazából elkezdett érdekelni az orvosi ,az orvosok élete és akkor eldöntöttem oda szeretnék menni.Sokan el kezdtek lebeszélni, hogy akkor minek mentem matek infóra és hogy vannak jobb lehetőségek is onnan .Sajnos egy ideig sikerült is lebeszélni hogy na ez mégsem nekem való. Magamban azért sokat gondolkoztam és bánkódtam ezen .Nemrég voltam valami vizsgálaton és akkor láttam és jöttem rá igazán ,hogy én is ilyen életet akarok magamnak. Nem érdekel ki akar lebeszélni mert ha nem próbálom meg életem végéig bánni fogom és semmi mást nem akarok jobban ennél. Csak most attól félek, hogy mi van ha már túl késő....Bárcsak hamarabb eldöntöttem volna...Az iskolai biológia tanárnőnk ugye mivel nem természettudomány osztály vagyunk nem valami erős, persze a tavalyi matek infosok közül is többen jutottak be orvosira.Arra gondoltam ,hogy magán tanárhoz fogok járni, csak attól félek ő is megmondja hogy túl késő már...Sokan már 1 éve készülnek én pedig ami a biot illeti még elég alap szinten állok. Szerintetek van még elég időm?Amit tudni kell,hogy itt romániaban az orvosihoz elég egy sima bio érettségi, mondjuk az érettségi nem nagyon számít a bejutásnál inkább a felvételi ami az orvosis könyvből áll.2021. okt. 17. 19:32
1/1 anonim válasza:
Akkor van esély ha nem kell emeltezni és saját követelmény van. Hajrá ne add fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!