Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A 2 éves pénzgyi szakügyintéző...

A 2 éves pénzgyi szakügyintézőt el lehet végezni, ha matekból 3-as vagyok? Nagyon nehéz? Mert sztem ezzel el tudnék helyezkedni de nagyon félek a matektól. Aki megcsinálta az lécci írjon h milyen nehézségű!

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 15:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm h szántál rám ennyi időt! :D
2010. szept. 2. 20:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Ó, hát szívesen, úgysincs semmi dolgom, még a suliban sem:))
2010. szept. 2. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok újra:) Csak annyival egészíteném ki már kicsit higgadtabban, hogy amit az előttem szóló írt, hát a műszaki szakokat nem neked találták ki, szóval az szerintem felejtős, legalábbis ott nagyon durva matek van. Szóval pl. a villamosmérnök az valóban felkapott, de az nem olyan, hogy akárki tud lenni. Meg a természettudományi karokat sem a hinném. Nekem matek fizika volt a kedvencem, de már kicsit megcsömörlöttem én is benne az egyetemi évek alatt.
2010. szept. 2. 21:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Értelek ...látom már mindenki lehiggadt XD köszi a hozzászólást:)
2010. szept. 2. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!