Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kollégiumba transz lányként?

Kollégiumba transz lányként?

Figyelt kérdés

8.-kos vagyok, és kollégiumba szeretnék menni továbbtanulni.

Az a probléma hogy a születési nemem fiú, és még nem volt műtétem se fent, se lent. A szüleim homofóbok, ezért meg se engednék. A hajam szerencére lehet hosszú, de nem hordhatok női ruhákat, fülbevalót stb. Az lenne a kérdésem hogy egy lány kollégiumi szobába mehetnék-e transz lányként itt Magyarországon.

(Transzfóbok kíméljenek)

2021. okt. 17. 09:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem jöhetsz, de engem személy szerint nem zavarna, ha ilyen szobatársam lenne. Két 'biológiai' lánnyal vagyok összezárva, néha vannak feszültségek. A személyiséged milyen?
2021. okt. 21. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem biztos nem, de az adott iskola kollégiumát kérdezd meg ha pontos választ akarsz.
2021. okt. 21. 14:57
 13/16 anonim válasza:
56%
Nem vagy transzlány, hanem hosszú hajú fiú vagy. Egy pszichiáter talán tudna segíteni, ha meg akarsz gyógyulni. Szurkolok neked!
2021. nov. 27. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Na, azóta valami fejlemény ?
2021. nov. 27. 14:15
 15/16 A kérdező kommentje:

úgytűnik bejárós leszek, nem örülök, de sajnos nem engedik. Még mindig jobb talán.

erre nem igazán tudom mit irjak :'). még sose éltem a szüleim házán kívűl. Jól alkalmazkodok, talán túl jól, mert sokszor kihasználtak

2022. jan. 19. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:
66%

15

Sajnálom, de azért ez várható volt.

2022. jan. 19. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!