Gyógyszertudományi karról milyen tantárgyak vihető át Általános orvosira?
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsótól (01:00) szeretném kérdezni hogy mikor mentél át ? Megérte? Na és könnyebb volt kémia nélkül az élet? Nekem most van áltkém és biofizika azt szerettem volna még átvinni…
Hát én most vagyok harmadéves orvosin. Nekem nagyon megérte, bár minden sokkal nehezebb mint gytk-n(legalábbis nekem ez a személyes tapasztalatom ne öljetek meg😅) Ezt csak azért mondom, hogy készülj fel, hogy a tananyag is óriási pl. anat egyetlen féléve felért nekem egy év gyógyszerészetivel, a másodéves anatról meg ne is beszéljünk. Áltkémet nem tudod elfogadtatni, mert orvosin olyan targyunk van hogy “orvosi kémia” aminek van altkem, szervetlen, szerves és ami nagyobb baj: bioszervetlen, bioszerves része. Gytk-n ezeket sajnos nem tanitjak, legalabbis nem elso felevben, ezert ezt nem veszik at. A biofizikanal meg sajnos nincs akkora egyezés, plusz az aok-on kiemelt kollokvium is stb..
Az kémiás részre reflektálva: az az egyenletrendezgetős, laboros, számolós kémia az nincs már hálistennek itt, de elméletet tudni kell, bikémen vagy molbin meg használni is.
Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!