Körülbelül hány pontos felvételivel és szóbelivel lehet bejutni a miskolci Herman Ottó gimnáziumba? (biosz szak) Mennyit számítanak a tantárgyakból vihető pontok?
Egy jó központit... Én 2009-ben felvételiztem, akkor a 80-as átlagos volt, tavalyelőtt viszont már alig volt 80 fölötti. :/ Mellé jön a hozott pontok (30) és a szóbeli (30?)
Olyan, hogy ha becsülettel végigdolgozod a négy évet, akkor besétálsz az egyetemre.
Én most vagyok 9.-es, és nagyon szeretem. A szóbelim 30 pont lett, a hozott is, a kozponti meg 68. Az egyik utolsó voltam így, aki bejutott, de ez utàna màr nem számit, ha bent vagy. Van olyan osztálytársam, akinek fellebbeznie kellett, es igy is 5-os koruli atlagot produkal, de van olyan is, aki benne volt az elso otben, de most nagyon rossz tanulonak szamit.
Amugy èn imadom, a legjobb suli, es a legjobb szak. Remèlem felvesznek, és Farkas István tanárurat kapod biosz tanárnak, mert õ egy zseni! Mondjuk Hédi néni is nagyon jó tanàr, de Farkashoz fel sem er.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!