A mérnöki irány mennyire jó döntés? (agrár- vagy építészmérnök)
Én ebbe az évben érettségiztem le, de viszont úgy döntöttem, hogy halasztok egy évet hogy át tudjam rendesen gondolni, hogy mégis milyen irányba akarok tovább tanulni ( meg van pár egyéb tényező de azt nem szeretném leirni). Eddig úgy volt hogy informatikai irányba szeretnék elhelyezkedni, de idővel rájöttem hogy ez engem nem nagyon érdekel. Nézelődtem a szakokat és ahogy olvasgattam egy két dolgot, a mérnöki irány egészen megtetszett. Mivel nem lett olyan sok pontom hogy tudjak alapkepzesre menni, azt döntöttem el, hogy jövő márciusban leszeretnek tenni egy nyelvvizsgát, és még 1 tantárgyból le érettségizni (éppen a fizikán gondolkodok). Szerintetek mennyire lenne jó döntés? Fizikából még van időm felkészülni? Esetleg járjak külön tanárhoz aki felkészít?
Akinek a mérnöki karral vagy tapasztalata, azt szeretném megkérdezni, hogy jó döntés-e ezt választani, gondolok itt az elhelyezkedésre akár, a képzésre( a Debreceni egyetemre szeretnék menni).Az agrármérnök és az építészmérnökin van a léc.
De ez még csak egy felvetés, mert még biztosan nem tudom milyen irányban szeretnék elhelyezkedni.
U.i: trollok légyszíves kíméljenek. :)
A válaszokat előre is köszönöm
Én sem azt mondtam, hogy a pénz nem fontos, de ne az első helyen legyen.
Nyilván az az optimális, ha szereti, amit csinál, meg jól is keres, de egy sz*r munkában, sz*r helyen csak kiég az ember és hiába van sikerélménye benne, soha nem lesz igazán elégedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!