A duális képzés mindenhol ilyen sz@r?
Figyelt kérdés
Nincs fizetés, több órát kell dolgozni,mint ami a szabályzatban van, és nincs elég kaja/reggeli idő. Továbbá nem nyúlhatsz szerszámhoz/eszköszhöz.
Mindenhol ezt kell elviselnie annak,aki manapság szakmát szeretne tenni?
2021. okt. 8. 16:18
12/12 anonim válasza:
A legnagyobb probléma a duális képzéssel hogy a tanulót segédmunkásként kezelik nem pedig gyakornokként. Engem pl 1 év alatt 2 gépen tanítottak meg dolgozni ami komolyabb gép meg a fizetés nem a ledolgozott óráktól függ hanem fix összeg akármennyit dolgozol. Nekem nyáron heti 35 órába kellett menni és a havi 100 ezer forint maradt amiből 81 ezer forintot kapok kézhez még úgy is hogy 25 év alatt vagyok. A másik meg hogy a dolgozók szeretik piszkálni a tanulót mert ő van a legalacsonyabban a ranglétrán. Összességében jó lenne csak hamar elveszi az ember a kedvét hogy a törvények ilyen hülyén vannak megcsinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!