Milyen egy gimnáziumi osztályozó vizsga?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 14:43
1/6 anonim válasza:
Pontosan melyik tantárgy(ak) érdekel(nek)?
2/6 A kérdező kommentje:
Az összes. Balesetem volt augusztusban így nem tudok iskolába menni, ezért félévkor vizsgáznom kell.
2021. okt. 8. 17:03
3/6 anonim válasza:
Az adott év tananyagaiból egy összesített feladatsor
4/6 anonim válasza:
Én már rengeteg osztályozót tettem, szóval lehetséges, hogy tudok beszélni neked a konkrét évfolyamhoz tartozó vizsgákról. (Most nem kezdem egyből leírni a tapasztalataimat, mert felesleges lenne olyan dolgokat leírni, amik inkább más évfolyamra igazak.)
Hanyadikos vagy jelenleg?
Jobbulást!
(Egyébként jelenleg orvosi igazolással vagy otthon, vagy kértetek egyéni tanrendet? Csak azért kérdezem, mert utóbbi esetben elméletileg heti 10 órában kéne az iskolának segítenie a vizsgákra való felkészülésben)
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos azért nem járok iskolába mert augusztusban súlyos balesetet szenvedtem és nem épültem még fel teljesen.Így nem tudok be menni, viszont félévkor vizsgát kell tennem. Most lettem 10.es.
2021. okt. 9. 19:43
6/6 A kérdező kommentje:
Jaj, elnézést. Most láttam meg hogy tegnap már leírtam hogy miért van ez.:)
2021. okt. 9. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!