Miből áll az osztályozó vizsga? Hogyan zajlik?
Előrehozott érettségi előtt, osztályozó vizsgát kell tennem a 11. És 12.-es anyagból angolból.
Viszont nem tudom, hogy ez hogy is zajlik pontosan, és hogy mennyire számít az ott elért eredményem.
Valaki tudna segíteni?
Van írásbeli és szóbeli is. Kb mint egy érettségi összeállításban persze csak abból az anyagrészből amiből osztályozózol. Szövegértés, nyelvtani, feladatok, hallás és levél. Majd külön a szóbeli.
Ennyi kb, amit el tudok róla mondani.
Az osztalyozot nem art jól megírni mert ha mondjuk meg buksz akkor nem mehetsz att a másik evfolyamra
Illetve nagyban előny ha az osztalyozot jól megírod mert az eretsegi nehezebb mint az osztalyozo de az osztalyozo vizsga jó megírása nagyban segít a további tanulásban és a sikeres erettsegiben is szerepe van
Úgy zajlik hogy ( Japánból volt osztalyozo vizsgam bár nekem azért mert előre akartam hozni az érettségit hanem mert a saját iskolákba nem lehetett japant választani ezért pesten a Babits Mihály gimiben lettem vendegtanulo és bizonyítanom kellett hogy sikerül így letettem a 9-10-11-12 én ötössel végeztem és az érettségim is szinten jeles lett ) nálunk úgy volt hogy kapsz kérdés feladatokat olyan mint egy dolgozat csak több lapból áll ilyen karikazos feladatok voltak összességében meg volt egy szobelis rész rögtön írásbeli után
Ahol a vizsgaztato és meg ott más kollégák előtt tételt kellett húzni és azt felmondani illetve volt meg egy szituációs játék is
Ezek után már csak az eredményre vársz mi aznap megtudtuk hogy hány % ra teljesítettem
(Amit magadnál kell tartani az a személyi vagy diák igazolvány )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!